1 month ago

Aksess Innkjøp

Difi sitt kurs for balanserte anskaffelser via dialog (BAD) er over for denne gang. Aksess Innkjøp har den siste tiden deltatt med flere leverandører for å bedre forstå våre kunders ønsker, og for å bidra med informasjon via dialog slik at oppdragsgivere vet litt mer om de forskjellige løsningene som finnes der ute.

På de totalt 5 kursdagene har vi hatt en-til-en møter, gruppearbeid, presentasjoner og hørt på mange spennende forelesere.

Vi følte kurset var lærerikt, og håper leverandørene som deltok følte det samme!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Aksess Innkjøp

HALD-samarbeidet har som formål å lage et bedre tjenestetilbud, effektivisere og heve kompetansen i HALD kommunene (som består av Alstahaug, Leirfjord, Herøy og Dønna). Det arbeides målrettet med å effektivisere kommunens drift ved løpende å ta i bruk flere og bedre teknologiske løsninger. Da passer det fint at de fire HALD kommunene også er en del av Samordna Innkjøp i Nordland, der fokus er å effektivisere og digitalisere innkjøpsprosesser. Nylig har Aksess Innkjøp møtt alle de fire HALD kommunene for å informere om spennende ting som skjer fremover innenfor dette fagområdet. Her fra et møte i Sandnessjøen nylig, der tre av kommunene var representert.

På bilde #1 ser vi innkjøps koordinatorer for hhv. Dønna og Leirfjord, Pål Bleka (t.v.) og Kjell Olav Lund, samt på bilde #2 representanter fra vertskommunen i HALD (Alstahaug), med innkjøpsansvarlig Inga Marie Lund (foran), IKT leder Karl Magnus Strandvold, Arkivleder Tone Brun og Økonomisjef Frank Pedersen.

For øvrig en nydelig sensommer dag i vakre Sandnessjøen! ☀️☀️☀️
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Aksess Innkjøp

Selv på en regntung dag er vakre Inndyr så absolutt verdt et besøk! Vår rundtur til alle de 20 kommunene i SIIN samarbeidet (Samordna Innkjøp i Nordland) fortsetter, og i dag var vi hos Gildeskål kommune. Målet er å informere om spennende ting som skjer utover høsten og inn i 2019, samtidig som man gjør opp en status og diskuterer forbedringer. Vår kundeansvarlig Svein Moen ble meget godt tatt imot av (f.v.) Svanhild Lind (leder for sak/arkiv), Marianne Stranden (innkjøpskoordinator og leder for økonomi), og Joar Norli (IKT leder). Ønsker både dem i Gildeskål og alle andre en riktig god helg og en fin sommer! 😀☀️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Aksess Innkjøp

I går var vi i Bergen der vi er med i konkurransen om å levere vår innkjøps løsning til et stort, spennende og innovativt selskap på Vestlandet. Her er (f.v) Aleksander Hoff, Rolf-Inge Sleipnes og Svein Moen, spent og klar til forhandlingsmøte. Mer info kommer så snart vi kan avsløre mer om denne spennende casen! 😀 ... See MoreSee Less

View on Facebook