2 weeks ago

Aksess Innkjøp

Vi har i dag deltatt på Aksesspunktforum 2018!

Aksesspunktforum er møteplassen for systemleverandører og tjenesteutviklere som eier eller benytter aksesspunkter.

kurs.difi.no/kurs-og-seminar/?&displayitem=1421&module=sevu&type=1
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Aksess Innkjøp

Difi sin Anskaffelseskonferanse er over for denne gang!

Vi i Aksess Innkjøp AS bidro med stand, og stilte opp med 4 ansatte som bidro til å spre godt humør blant de vi snakket med.

I tillegg fikk vi se vår kunde, Samordna Innkjøp i Nordland (SIIN), bli nominert til Anskaffelsesprisen for fjerde gang!

Ser frem til neste år!

www.difi.no/opplaeringstilbud/anskaffelseskonferansen
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Aksess Innkjøp

Difi sitt kurs for balanserte anskaffelser via dialog (BAD) er over for denne gang. Aksess Innkjøp har den siste tiden deltatt med flere leverandører for å bedre forstå våre kunders ønsker, og for å bidra med informasjon via dialog slik at oppdragsgivere vet litt mer om de forskjellige løsningene som finnes der ute.

På de totalt 5 kursdagene har vi hatt en-til-en møter, gruppearbeid, presentasjoner og hørt på mange spennende forelesere.

Vi følte kurset var lærerikt, og håper leverandørene som deltok følte det samme!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Aksess Innkjøp

HALD-samarbeidet har som formål å lage et bedre tjenestetilbud, effektivisere og heve kompetansen i HALD kommunene (som består av Alstahaug, Leirfjord, Herøy og Dønna). Det arbeides målrettet med å effektivisere kommunens drift ved løpende å ta i bruk flere og bedre teknologiske løsninger. Da passer det fint at de fire HALD kommunene også er en del av Samordna Innkjøp i Nordland, der fokus er å effektivisere og digitalisere innkjøpsprosesser. Nylig har Aksess Innkjøp møtt alle de fire HALD kommunene for å informere om spennende ting som skjer fremover innenfor dette fagområdet. Her fra et møte i Sandnessjøen nylig, der tre av kommunene var representert.

På bilde #1 ser vi innkjøps koordinatorer for hhv. Dønna og Leirfjord, Pål Bleka (t.v.) og Kjell Olav Lund, samt på bilde #2 representanter fra vertskommunen i HALD (Alstahaug), med innkjøpsansvarlig Inga Marie Lund (foran), IKT leder Karl Magnus Strandvold, Arkivleder Tone Brun og Økonomisjef Frank Pedersen.

For øvrig en nydelig sensommer dag i vakre Sandnessjøen! ☀️☀️☀️
... See MoreSee Less

View on Facebook