FAQ

Under finner du ofte stilte spørsmål

Finner du ikke det du lurer på? Klikk her.

 

For besøkende (2)

Nei. Løsningen består av 1 system hvor man, basert på tilgang, kan ta i bruk følgende funksjonalitet:

  • Konkurransegjennomføringsverktøy (KGV over og under terskelverdi, minikonkurranser)
  • Kontrakt- og katalogadministrasjonsverktøy
  • Bestillerløsning (varekataloger, PunchOut, Direktekjøp, fritekstkjøp, egendefinerte produkter m.m)
  • Egenadministrasjon av sin eller flere organisasjoner og avdelinger
  • Rapporter

Les mer om dette under våre løsninger.

For å få en demo av løsningen ta kontakt med oss her.

For kunder (3)

Alle brukere har tilgang til veiledning når de er logget inn. Denne finner du i hovedmenyen, under «veiledninger». Her ligger det både dokumenter med beskrivelser, og korte video for å komme i gang.

Trenger du, eller flere i din organisasjon, en fullstendig opplæring i løsningen? Be din kontaktperson om å ta kontakt for å avtale dette med oss.

Har du forsikret deg om at du ikke bare har glemt passord, men har blitt utestengt av andre årsaker slik som for eksempel mange påloggingsforsøk? I slike tilfeller må din konto låses opp igjen av en administrator. Dette er gjerne innkjøpssjefen, eller en annen kontaktperson, i din organisasjon. Har ikke denne personen tilgang, må dere kontakte oss slik at vi kan låse den opp igjen. Dette vil fortsatt kreve at dere har tilgang til en epost brukeren kan få tilsendt nytt passord på.

På innloggingssiden vil du finne skriften «Glemt passord?» under der du skriver inn ditt brukernavn og passord. Klikk på denne skriften, og du vil ble veiledet gjennom prosessen for å endre passordet ditt. Dette innebærer at du må ha tilgang til eposten benyttet ved opprettelse av brukeren. Kontakt din innkjøpsansvarlig om du ikke har tilgang til denne.

For leverandører (4)

Kontakt oss her om dere ønsker mer informasjon eller opplæring. Inne i portalen vil du finne en brukerveiledning under «Veiledning» i hovedmenyen. Denne forklarer blant annet hvordan dere kan levere tilbud, og endre opplysninger om dere selv (kontaktinformasjon, kategorier dere ønsker å være representert under etc.).

I e-posten du mottar vil det ligge en link du kan klikke på, denne er koblet direkte til ditt anbud. Hvis du er registrert i bedriftsportalen fra før, kan du også gå til nettsidene og logge rett inn. Du vil finne tilbudet under «Tilbud» -> «Mine konkurranser» i hovedmenyen.

Det er kostnadsfritt å registrere seg og å være registrert som leverandør i portalen. Det er også gratis å levere digitale tilbud via portalen. Løsningen ivaretar således også fullt ut kravet i departementets fortolkning av anskaffelsesforskriftens §§ 14-3 og 22-2 om gratis, direkte og ubegrenset elektronisk tilgang til konkurransegrunnlaget.

Konkurransegrunnlaget publiseres enten på DOFFIN eller sendes på epost som er oppgitt hva gjelder konkurranser under terskelverdi. Fri tilgang til digital innlevering sikrer også at dere får tilsendt rettelser, suppleringer og endringer av konkurransegrunnlaget via leverandørportalen.

Som leverandør kan du få tilsendt mail om en konkurranse direkte om kommuner eller statlige organer legger dere inn med en epost når de lyser ut en konkurranse. Dere kan også registrere dere på egenhånd.

I dag finnes det to portaler, en for de som vil levere til kommuner, og en for de som vil levere til stat. Dere finner registreringslinken under innloggingsvinduet på hver av sidene.

Load More

 

 

 

 

Løsningene til Aksess Innkjøp AS er utviklet for innkjøpere i offentlig sektor, og leverandører som leverer til offentlig sektor med det formål å digitalisere og effektivisere innkjøpsprosessen.